meubel

Sempoerna Beckeringhstr. Soest

toko - catering - afhaal

lees meer
meubel

Sempoerna Kerkstr. Soest

Afhaal

lees meer

Voorwaarden

Betalingen dienen contant bij aflevering te worden voldaan of dienen 1 dag vóór afleverdatum zichtbaar op onze rekening te zijn bijgeschreven. Houdt u rekening met de verwerktijd van uw bank.
Bij opdrachten van 50 personen of meer vragen wij een aanbetaling van 10%.

Vermelde prijzen zijn particuliere prijzen en inclusief btw.
Voor bedrijven en zakelijke relaties zijn andere prijzen van toepassing en zijn de bedragen exclusief 6% btw.

Bestellingen het liefst zo ver van te voren doorgeven maar uiterlijk tot 7 werkdagen indien u uw eigen keuzes wilt maken. Dit geldt ook voor het doorgeven van het aantal personen.
Indien u de keuze aan ons overlaat dan kan er tot uiterlijk 1 dag van te voren besteld worden echter met de kans dat het kan voorkomen we reeds bezet of volgeboekt zijn.

Bij annulering van de opdracht tot 5 dagen voor aflevering zal 10% in rekening gebracht worden, bij annulering van 4 t/m 2 dagen voor aflevering wordt 50% in rekening gebracht en op de dag van aflevering zal 100% in rekening worden gebracht.

Huurvoorwaarden en bruikleenvoorwaarden:

Huurder is aansprakelijk voor beschadigingen en/of breuk en/of vermissing tijdens de huur en/of bruikleen (zonder bedienend personeel) en wordt de vervangende nieuwprijs in rekening gebracht.

Wij gebruiken cookies en scripts van Google om ons websiteverkeer te analyseren. Door hieronder op ‘OK, sluiten’ te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, geeft u toestemming voor het plaatsen van cookies.

Oké, sluiten